Webb

Hemsidor jag har arbetat med i egenskap av projektledare och/eller webbredaktör.


Ett uppdrag för AMA Västerås där jag dels var projektledare men även lärde upp delar av deras personal så de kunde ta hand om och uppdatera hemsida själva.

http://ama.vasteras.se/


För att marknadsföra de offentliga baden i Västerås togs det fram en hemsida och jag deltog även denna gång som projektledare och kursledare.

http://www.vasterasbaden.se/


När Västmanlands läns museum nyöppnades, fick jag i min roll som marknadsförare i uppgift att utveckla en ny hemsida tillsammans med en webbyrå. När hemsidan var lanserad arbetade jag även som redaktör då det passade in i mina övriga marknadsföringsuppgifter.

http://www.vastmanlandslansmuseum.se/


Ett projekt där jag gjorde en hemsida för att marknadsföra ett bildspel om Västerås stad med fotografier av Clifford Shirley.

http://www1.vasteras.se/vasteras/


En hemsida där tre nyligen utsedda rektorer för Västeråsskolor fick dela med sig av sina tankar om hur de skulle utveckla verksamheten.

http://www1.vasteras.se/Framtidens_skola/


En hemsida som jag tog fram för att på ett enklare sätt marknadsföra Västerås stads utvecklingsvision ”Västerås 2026”.

http://www1.vasteras.se/vasteras2026/


Då jag är delaktig i arbetet med tifo och läktarkultur för VSK Bandy och VSK Fotboll, i min roll som bland annat grafiker, har jag tagit fram en hemsida som presenterar verksamheten. Dels för att få ut information om vad vi håller på med, men även för att underlätta för andra supporters att delta i aktiviteterna på läktarplats. Och i rollen som redaktör för hemsidan sköter jag även vår bild utåt i social medier.

http://www.vsktifo.nu

 

 

Look at the walls of Pompeji. That’s what got the internet started.
– Robin Williams