En historisk final

Så här dagarna efter att VSK Bandy tog sitt 20:e SM-guld, tycker vi i VSK Tifo att det är på sin plats att tacka för den hjälp vi hade under finalveckan. Då vi dels klippte och tejpade flaggor, men även gjorde den banderoll som Bandypuls uppmärksammade i en av sina artiklar om finalen:
”Det var som givet att de grönvita spelarna skulle bevisa värdet i den jättelika banderollen som hängde över klacken med texten ”Mesta Mästarna.”
Så vi vill rikta vårt tack till alla personer som var nere i lokalen och hjälpte till med att klippa, tejpa, måla och såga. Och även tacka de företag och privatpersoner, som sponsrade med material:
Carlssons El-tjänst
Ahlsell
Gunnar Björn
Johan Sandell
Patrick Willefors
Peak Söderlund
Nu under påskveckan tar vi i VSK Tifo lite paus, sedan påbörjar vi planering och arbete med vårt fortsatta tifoarbetet under 2016. Och det tifo som ligger närmast är det som kommer visas i samband med VSK Fotbolls hemmapremiär fredag 22 april kl 19:04.